23.6.11

CONVOCATÒRIA ELECCIONS REPRESENTANTS DELS MEMBRES DEL CME AL CONSELL DE LA POLICIA-MOSSOS D’ESQUADRA

El 9 de juny es va publicar en el DOGC el Decret 351/2011, de 7 de juny, de convocatòria d’eleccions dels representants dels membres del cos de mossos d’esquadra al Consell de la Policia-Mossos d’Esquadra. El 14 de juny es va constituir la Mesa Electoral Coordinadora (MEC), que va acordar que la jornada de votació serà el 25 de juliol d’enguany.

L’acta de constitució de la Mesa Electoral Coordinadora (MEC) conté el calendari del procés electoral aprovat i la relació de meses electorals parcials (MEP), a través de la qual hom pot comprovar on està ubicada la mesa que té assignada en el cens.

Del 15 fins el 17 de juny s’ha publicat el cens provisional d’electors en els taulells d’anuncis dels centres de treball i el 23 de juny es publicarà el cens definitiu. Si teniu intenció de consultar si consteu al cens de l'escala de suport per tal de poder exercir el dret de sufragi a les eleccions del proper 25 de juliol i no trobeu el llistat del cens electoral al vostre centre de treball podeu contactar amb nosaltres, ja sigui per telèfon (636821157) o bé enviant-nos un correu a l’adreça afitcme@afitcme.org, per tal que poguem confirmar-vos les vostres dades que consten a la llista així com comunicar-vos la mesa electoral que teniu assignada.

En comparació amb les eleccions parcials de l'any 2008, ha canviat la distribució de les meses electorals parcials (MEP) assignades a cada un dels membres de l’escala de suport i enguany pot ser que la que tingueu assignada no necessàriament coincideixi amb la localitat o adreça del vostre lloc de treball. Per això és molt important que consulteu el cens.

Així, en el procés electoral d'enguany, independentment que en els centres de treball on hi ha destinats facultatius o tècnics hi pugui haver MEP per membres d'altres escales (per exemple a Lleida, Manresa, Mollet del Vallès, La Seu d'Urgell, ...), les úniques meses en les quals podran votar els membres de l'escala de suport són:

MEP 12 - Barcelona, Plaça Espanya, s/n

MEP 13 - Barcelona, Travessera de les Corts, 319-321

MEP 24 - Girona, Carrer Vista Alegre, 5

MEP 25 - Granollers, Carrer de l'Olivar, 6

MEP 45 - Sabadell, Avinguda de la Pau, 120

MEP 51 - Sant Feliu de Llobregat, Carretera de la Sànson, 66

D’altra banda, si el dia 25 de juliol estareu de vacances o preveieu que no us trobareu en el lloc on us correspon votar d’acord amb el cens, teniu la possibilitat d'exercir el vot per correu.

Si voleu tenir més informació sobre el tema podeu accedir a:

Acta de constitució de la MEC
Instruccions per votar per correu
Model de sol·licitud per demanar el vot per correu

Per qualsevol consulta o qüestió, estem a la vostra disposició.

Junta Directiva de l'AFITCME