22.4.10

L'AFITCME reitera a l’Administració la seva petició d’una TIP per als membres de l’escala de suport

La Subdirecció General de Recursos Humans (SGRH) va respondre la sol·licitud que li vàrem plantejar el 4 de novembre de 2009 en la qual li demanàvem que es proveís d’una targeta d’identificació professional (TIP) a determinats membres de l’escala de suport per tal que es puguin identificar en totes aquelles diligències judicials en les quals hagin de participar.

En la seva resposta, entre altres coses, l’Administració exposava que havia demanat un informe al Servei d’Assessorament Jurídic (SAJ) de la DGP sobre aquesta qüestió i que tan aviat com el tinguessin ens en donarien compte.

Tenint en compte el temps transcorregut, l’AFITCME ha presentat una nova sol·licitud adreçada a la SGRH per demanar, d’una banda, que ens comuniqui les conclusions a les quals ha arribat l’informe elaborat pel SAJ i, d’altra banda, que ens indiqui el seu posicionament definitiu en relació amb la qüestió.

Si voleu tenir més informació sobre el tema podeu accedir a:

Text íntegre de la resposta donada per la SGRH

Text íntegre de la sol·licitud de reclamació presentada per l’AFITCME

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o qüestió,

Junta Directiva de l'AFITCME

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla interessant aquesta proposta. Potser per aquesta via, podré tenir una targeta acreditativa de funcionària d'aquest Departament... encara vaig amb la del Departament de Justícia, i fa tres anys que estic a la DGP! També és cert que no he tingut mai cap problema.