3.10.11

S'HA OBERT LA INSCRIPCIÓ ALS CURSOS ADREÇATS A FACULTATIUS I TÈCNICS

Tal i com ja vam informar a començaments de juny, a instàncies de l’AFITCME, l’Acord en matèria de formació contínua per l’any 2011 inclou dos cursos especialment destinats als membres de l’escala de suport.

Dels dos cursos adreçats a facultatius i tècnics previstos en la graella, el curs sobre les limitacions de la llibertat (24 hores), que està previst que es faci del 7 a l’11 de novembre, ja s’està publicitant a la intranet de la DGP.

Per si és del vostre interés, us informem que en cas que estigueu interessats en assistir-hi heu de tramitar el document DAD 02 (sol·licitud d’inscripció als cursos de formació) degudament complimentat i -un cop escanejat- trametre’l a les bústies de correu itpg248@gencat.cat i itpg6434@gencat.cat abans del 26 d’octubre de 2011.

També aprofitem per informar-vos que la “Jornada d’actualització normativa: actuacions policials amb menors”, prevista pel dia 25 d’octubre, està oberta als membres de totes les escales. El periode d’inscripció d’aquesta jornada acaba el 13 d’octubre de 2011.

Si voleu tenir més informació podeu accedir a:
Curs sobre les limitacions de la llibertat
Jornada d'actualització normativa: actuacions policials amb menors
Model DAD 02

Per qualsevol dubte que tingueu o per demanar més informació podeu posar-vos en contacte amb els representants de l’AFITCME, ja sigui per telèfon o mitjançant la bústia: afitcme@afitcme.org

Junta directiva de l’AFITCME