13.2.08

ACORD SOBRE EQUIPARACIÓ RETRIBUTIVA

Avui els sindicats representatius del Cos de Mossos d’Esquadra i representants de l’administració han signat l’acord sobre equiparació retributiva del personal funcionari del Cos de Mossos d’Esquadra .

Per primera vegada un acord d’aquest tipus té en compte a facultatius i tècnics del cos i es preveu la seva aplicació a una part d’aquest col·lectiu, els facultatius i tècnics adscrits a llocs de treball de suport policial directe de la Subdirecció Operativa de la Policia.

El nostre sindicat va posar sobre la taula de negociació, a la qual varem assistir només una vegada i, en qualitat d’assessors qualificats, el fet que aquesta equiparació s’havia d’aplicar també als facultatius i tècnics. En no poder participar en la negociació, el nostre sindicat va demanar per escrit que aquest acord d’equiparació salarial s’apliqués al col·lectiu de facultatius i tècnics. No varem rebre cap resposta a aquesta sol·licitud però el resultat ha estat la proposta de l’administració d’aplicar-lo només a una part del col·lectiu i així ha estat acceptat i signat pels sindicats representatius.

El fet que s’inclogui a una part del nostre col·lectiu en l’acord no deixa de ser un pas endavant en la postura de negativa rotunda i obstinada que havia adoptat l’administració en aquest tema i des d’aquí felicitem als companys que han estat agraciats per l’administració.

No creiem, però, que hi hagi cap motiu per fer aquesta distinció i aplicar l’acord només a una part del col·lectiu de facultatius i tècnics i seguirem reivindicant i lluitant perquè aquest acord i tots els que es puguin signar més endavant s’apliquin a tot el nostre col·lectiu.

Us informarem de les accions que anem fent al respecte. Us adjuntem l'acord sobre l'equiparació retributiva signat avui.






1 comentari:

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)