8.7.11

MOBILITZA’T. LA TEVA PARTICIPACIÓ ÉS IMPORTANT.

Malgrat que el procés electoral per escollir els representants del CME al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra del dia 25 de juliol coincideixi plenament amb el periode de vacances, és molt important que hi hagi una gran participació del col·lectiu per tal de demostrar a l’Administració que, tot i ser pocs en nombre en comparació amb la resta de membres del CME, els facultatius i tècnics tenim moltes coses a dir. Per aquest motiu us convidem a mobilitzar-vos per tal que l’urna s’ompli de vots.

Si el dia 25 de juliol estareu de vacances o preveieu que no us trobareu en el lloc on us correspon exercir el dret de sufragi i, per tant, no podreu anar a votar a la mesa que teniu assignada, teniu la possibilitat d'exercir el vot per correu. Tanmateix, recordeu que el termini per sol·licitar-lo s’acaba el dimecres vinent, 13 de juliol.

El 25 de juliol les meses electorals estaran obertes de 9 del matí a 12 de la nit i d’acord amb la instrucció que regula els permisos i les indemnitzacions per raó del servei generades amb motiu del procés d’eleccions dels representants del CME al Consell de la Policia-Mossos d’Esquadra, aquells a qui us correspongui votar en una mesa situada en la vostra destinació, gaudireu del temps indispensable per fer-ho i els que us hàgiu de desplaçar fins a Plaça Espanya (MEP 12), Travessera de les Corts (MEP13), Granollers (MEP 25) o el Complex Central (MEP 45) gaudireu de fins a un màxim de 2 hores de permís per anar a votar.

Com sempre, si teniu qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

El Comité Permanent de l'AFITCME