21.4.11

L’AFITCME APOSTA PER LA FORMACIÓ

Per intentar corregir la manca total de formació especialitzada adreçada als membres de l’escala de suport oferta per l’Administració durant els darrers anys, l’AFITCME ha obert dues vies d’actuació: d’una banda ha obert negociacions amb l’Administració per tal d’aconseguir que l’Inistitut de Seguretat Pública de Catalunya ofereixi cursos de formació especialitzada adreçats especialment als membres de l’escala de suport i que tinguin en compte la naturalesa de les seves funcions i, d’altra banda, ha pres la iniciativa d’organitzar personalment un parell de cursos.

El nostre objectiu és oferir formació especialitzada i de qualitat, amb un marcat caràcter pràctic que -més enllà d’una exposició teòrica- ofereixi concreció i eines per resoldre dubtes.

Els cursos de formació gratuïts destinats als membres de l’escala de suport que organitza l’AFITCME amb la col·laboració del SAP-UGT per aquest any policial són:

Curs d’actualització normativa: tractament en profunditat de la Llei 5/2010, de modificació del Codi Penal (25 hores). Dates i horari: 4, 9, 11, 18, 23 i 25 de maig de 2011, de 15.50 a 20.00 hores. Podeu trobar tota la informació sobre aquest curs al següent enllaç: curs sobre la reforma del codi penal 2010

Curs de Tècniques de declaració en judicis per a pèrits (25 hores). La previsió és que s’ofereixi a partir del mes de setembre de 2011, però les dates estan pendents de confirmació.

Si voleu conèixer més detalls dels cursos, estem a la vostra disposició.

Junta Directiva de l'AFITCME