14.10.09

L’AFITCME s’interessa pels cincs llocs de treball de facultatiu coordinador en matèria de recursos penals (A26) apareguts a la RLT

En la darrera actualització de la Relació de Llocs de Treball (RLT) de la Generalitat s’hi van incorporar cinc llocs de treball de facultatius coordinadors en matèria de recursos penals (Grup A, Subgrup A1 i nivell 26). Aquesta creació de llocs de treball va sorprendre i estranyar a la nostra organització perquè ningú ens havia comunicat la intenció de crear-los i perquè l’Administració s’havia compromès a negociar un pla de carrera professional pels membres de l’escala de suport.

No tenim coneixement del motiu pel qual s’han creat aquests llocs de treball. Desconeixem perquè l’administració crea llocs de treball d’aquest nivell quan encara no ha entrat a negociar un pla de carrera professional pels membres de l’escala de suport. No sabem quines són les funcions que es pretén que realitzin aquests llocs de treball i que justifiquen que se’ls assigni un nivell de destinació 26. I de fet, oficialment, no sabem res de res.

Com que ens sembla insòlit que els legítims representants dels treballadors hàgim d'assabentar-nos per la pàgina web de la Direcció General de Funció Pública d’un fet d’aquesta transcendència, hem decidit demanar explicacions a l’Administració i que s’aturi el procés de provisió d’aquests llocs fins que no s’hagi aclarit la qüestió.

Si voleu saber més informació sobre el tema podeu accedir al text íntegre de la sol•licitud de l’AFITCME a través del següent enllaç: Sol•licitud A-26

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.