17.7.08

La coalició AFITCME-SAP surt escollida amb un 96,8% dels vots

Com sabeu, ahir es van celebrar les eleccions sindicals per escollir el representant de l'escala de suport del Cos de Mossos d'Esquadra al Consell de la Policia. Els resultats de les eleccions són els següents:

Cens electoral: 96 electors.
Vots vàlidament emesos: 63
Vots nuls: 0
Vots en blanc: 2
Vots a la candidatura AFITCME-SAP: 61

Des de l'AFITCME estem molt satisfets amb aquests resultats per dos motius:

En primer lloc perquè l'índex de participació es situa per sobre del 65 % i demostra que som un col·lectiu que vol participar i que vol ser escoltat. Hi havia diversos factors que ens feien témer per aquesta participació: la data de les eleccions en ple mes de juliol, el fet de que només hi hagués una candidatura, la dispersió del col·lectiu... i tot això creiem que hem superat la prova amb nota.

En segon lloc per l'esplèndid resultat que ha obtingut la nostra candidatura. El 96,8 % dels vots vàlidament emesos, que representa més d'un 63 % del col·lectiu de facultatius i tècnics amb dret a vot ens ha donat el seu suport. Moltes gràcies a totes aquelles persones que ens heu fet confiança, esperem ser-ne dignes.

Per a les persones que vàrem crear el sindicat i que hem estat lluitant per ser un col·lectiu de treballadors normals, la jornada d'ahir representa una gran victòria que fa que hagin valgut la pena molt dels nostres esforços. De totes maneres, la votació d'ahir només és l'inici de tot plegat, la feina comença a partir d'avui. Ara és quan, des d'una posició de col·lectiu amb representants legalment escollits, podrem batallar per totes i cadascuna de les millores laborals que creiem que ens mereixem tenir. Ara ja no hi ha excuses per no escoltar-nos, enrere queden els dies en què el col·lectiu no existia per a l'Administració perquè no tenia veu. Ens espera un llarg camí per recórrer i esperem comptar amb vosaltres a cada pas.

Com sempre, i ara més que mai, restem a la vostra disposició per tot el que pugueu necessitar. Gràcies per tot i fins molt aviat.