9.7.08

ELECCIONS SINDICALS: PARTICIPA, FES-TE SENTIR!!!

Benvolgut/da company/a,

Estem davant d’una fita històrica pel col·lectiu de facultatius i tècnics del CME: per primera vegada podem escollir un representant al Consell de la Policia - Mossos d’Esquadra.

Per primera vegada tindrem un representant que parlarà per nosaltres davant l’administració, que defensarà els nostres interessos i lluitarà per donar al nostre col·lectiu el reconeixement que es mereix.

L’AFITCME (Associació Professional de Facultatius i Tècnics del Cos de Mossos d’Esquadra) és un sindicat integrat exclusivament per facultatius i tècnics del CME que es va constituir per aconseguir que el col·lectiu de facultatius i tècnics tingués representació sindical i per defensar els nostres interessos.

Després d’una llarga i dura lluita, l’AFITCME ha aconseguit que es modifiqués la Llei 10/1994, de 10 de juliol, de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, mitjançant la Llei 2/2008, d’11 d’abril, que ha creat l’escala de suport, integrada pels facultatius i tècnics del CME, i ha fet possible la convocatòria d’eleccions parcials al Consell de la Policia – Mossos d’Esquadra per escollir el representant de l’escala de suport del CME.

El SAP (Sindicat Autònom de Policia) és un sindicat amb representació majoritària al Consell de la Policia – Mossos d’Esquadra que, sensibilitzat per la problemàtica del col·lectiu de facultatius i tècnics del CME, ha ajudat i recolzat l’AFITCME en la seva lluita fins el moment actual.

AFITCME i SAP han considerat convenient i oportú constituir una candidatura conjunta per presentar a les actuals eleccions parcials al Consell de la Policia – Mossos d’Esquadra. Així, aquesta candidatura podrà aconseguir una representació que gaudirà de dues condicions essencials i imprescindibles per poder treballar per al col·lectiu: el coneixement de primera mà de la problemàtica i dels interessos del col·lectiu de facultatius i tècnics i, alhora, el recolzament de la majoria dels representants al Consell de la Policia – Mossos d’Esquadra.

El nostre col·lectiu ha restat molt de temps en l’oblit i ara té l’oportunitat de fer-se sentir, de deixar constància de que existeix, que té interès en participar i decidir sobre el seu futur. La manera de fer-ho és anant a votar de forma massiva el dia 16 de juliol.

L’AFITCME, recolzada i ajudada pel SAP, ha lluitat estant en el forat negre de la no representativitat sense defallir, sense por i convençuda d’allò que defensava en cada moment, sense cap altra servitud que la defensa dels interessos de tots els facultatius i tècnics. Un cop obtinguda la representació, cas que el col·lectiu ens doni la seva confiança, tenim la intenció de seguir lluitant de la mateixa manera, estant amatents a les necessitats del col·lectiu i oberts a la participació de tots i cadascun dels facultatius i tècnics que l’integren.

Dimecres, dia 16 de juliol, participa, fes-te sentir, decideix sobre el teu futur, VOTA la coalició electoral AFITCME-SAP.

T’adjuntem el nostre programa electoral i la candidatura que hem presentat:
http://programa.afitcme.org/

Agraïm per endavant la teva confiança i la teva col·laboració. Moltes gràcies.

AFITCME –SAP.